סלמון בגריל עם רוטב אוכמניות מהיר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית בתוספת, שן שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם רוטב אוכמניות מהיר, סלמון בנהר נחושת בגריל עם רוטב צ'ילי צוהר אוכמניות, ו סלמון ברביקיו אוכמניות בגריל.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט; לטגן עד מתרכך, על 5 דקות.
להוסיף שום, 1/4 כפית מלח גס, 1/4 כפית טימין, ו 1/8 כפית allspice. מערבבים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים אוכמניות, 1/4 כוס מים, וחומץ. מערבבים כדי להתמזג. פירות יער מחית עם מחית תפוחי אדמה או גב של מזלג ומבשלים עד רוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות. מתבלים בפלפל שחור טחון טרי.
הסר מהחום. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש לפני השימוש.
מברשת מתלה גריל עם שמן. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מברשת סלמון משני הצדדים עם שמן; מפזרים מלח גס, טימין, allspice, ופלפל שחור. סלמון גריל עד אטום במרכז, 4 עד 5 דקות לכל צד.
העבר לצלחות. מערבבים 2 כפות פרוסות מנטה לרוטב אוכמניות חם. רוטב כפית על סלמון ומפזרים עם הנותרים 1 כף מנטה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.