סלמון בצק עלים
סלמון בצק עלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון זה ללא חלב ופסקטרי יש 2016 קלוריות, 90 גרם חלבון, ו 130 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. אם יש לכם אבקת שום, בצק עלים, עלי תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. הציון הזה נהדר. נסו סלמון בבצק עלים, סלמון בצק עלים, ו סלמון בבצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מתבלים את פילה הסלמון במלח, אבקת שום ואבקת בצל. מחלקים 1/2 מהתרד בין שני יריעות בצק עלים, ותל במרכז.
מניחים פילה סלמון על גבי כל תלולית תרד.
מורחים את הפסטו על פילה הסלמון, ומעליהם את התרד שנותר. מרטיבים את שולי בצק העלים במים, מקפלים למרכז ואוטמים את התפרים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 עד 25 דקות עד שהמאפה תפוח וזהוב, והסלמון התבשל לאורך כל הדרך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
לגונה שרדונה מציעה רמזים אלגנטיים של תפוח מרענן, אפרסק ותפוז בשל. שכבות אקספרסיביות של קרמל ומחיר משלימות הערות אלון קלויות עדינות. גוף מלא עם רמזים של שמנת, יין זה יש לסיים רך, מתמשך.לגונה מוקדשת לייצור שרדונה ברמה עולמית מעמק הנהר הרוסי היוקרתי. בלב האזור הזה טמון ההשראה ליין שלנו: כרם לגונה. ארץ זו ראתה את ענבי היין הראשונים שלה נטועים כבר בשנות ה -1800, והיא ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך יותר מארבעה עשורים. בעמק הנהר הרוסי, עונת גידול ארוכה ורוחות חוף קרירות גורמות לאיזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פרי בשלים.