קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

סלמון בר בגריל עם מלפפון-סלסה אבוקדו

סלמון בר בגריל עם מלפפון-סלסה אבוקדו
המתכון סלמון בר בגריל עם מלפפון-סלסה אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 252 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עירית, מלפפון-סלסה אבוקדו, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו סלמון בגריל עם אבוקדו-מלון-סלסה מלפפון, סלמון עם תפוח, מלפפון, סלסה אבוקדו, ו מלפפון פריך Salsan וסלמון בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים סלמון על משטח עבודה, ולהסיר כל עודף שומן. להרגיש כל עצמות קטנות, ולהסיר עם פינצטה או huller תות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מניחים סלמון שטוח על צלחת אפייה זכוכית גדולה. לשפשף סלמון עם שמן; מפזרים מלח ים הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
4
לסחוט מיץ של 1 ליים על סלמון רק לפני הבישול. כאשר הגריל חם, מניחים את בשר הסלמון בצד למטה, ומבשלים, ללא הפרעה, כ 6 דקות או עד הסלמון משחרר מן הגריל בקלות והוא חום זהוב בצד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הפוך סלמון, ומניח אותו בצד העור על פיסת נייר אלומיניום כבד חובה (לחתוך יותר מהדגים). לסחוט מיץ מסיד הנותרים על סלמון, ומבשלים, מכוסה מכסה גריל (או רדיד נוסף), 6 דקות יותר או עד דגים מתחילים להתקלף. הרם סלמון בנייר אלומיניום מחום, ולתת לנוח, מכוסה באופן רופף, על 5 דקות לפני חיתוך. (זה ימשיך לבשל מעט.)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
הסר את העור לפני ההגשה.
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם מלפפון-סלסה אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.