סלמון ברוטב Mussel זעפרן
סלמון ברוטב Mussel זעפרן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת, חוטי זעפרן, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק צדפות עם זעפרן, מרק צדפות עם זעפרן, ו מרק צדפות עם זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מולים ויין בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומבשלים עד מולים מתחילים לפתוח, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מולים לקערה גדולה (להשליך כל מולים שאינם פתוחים).
יוצקים נוזל מן סיר לתוך כוס מדידה 2 כוס. מערבבים זעפרן.
בואו בישול נוזלי לעמוד 15 דקות.
הוסף מספיק שמנת לבישול נוזלי כדי למדוד 1 1/3 כוסות.
העברה לסיר גדול. מערבבים עגבניות, שום, עלה דפנה, וקיין. מבשלים מעל חום בינוני עד רוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה מולים ורוטב בנפרד.)
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
להוסיף סלמון, מעוגל בצד למטה. מבשלים עד התחתית הוא זהב, על 3 דקות. תהפכו סלמון. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל עד סלמון הוא אטום במרכז, על 4 דקות יותר.
הסר מהחום. השאר מכוסה כדי להתחמם.
להביא רוטב בסיר גדול להתבשל על אש נמוכה.
מוסיפים מולים בקונכיות; מערבבים עד מחומם דרך, על 2 דקות. מערבבים במיץ לימון.
מניחים פילה סלמון 1 על כל אחד 4 צלחות. מחלקים מולים בין צלחות. רוטב כפית על סלמון ומולים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.