קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

סלמון ברוטב Mussel זעפרן

סלמון ברוטב Mussel זעפרן
סלמון ברוטב Mussel זעפרן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת, חוטי זעפרן, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק צדפות עם זעפרן, מרק צדפות עם זעפרן, ו מרק צדפות עם זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מולים ויין בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומבשלים עד מולים מתחילים לפתוח, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מולים לקערה גדולה (להשליך כל מולים שאינם פתוחים).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
יוצקים נוזל מן סיר לתוך כוס מדידה 2 כוס. מערבבים זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בואו בישול נוזלי לעמוד 15 דקות.
4
הוסף מספיק שמנת לבישול נוזלי כדי למדוד 1 1/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5
העברה לסיר גדול. מערבבים עגבניות, שום, עלה דפנה, וקיין. מבשלים מעל חום בינוני עד רוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה מולים ורוטב בנפרד.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להוסיף סלמון, מעוגל בצד למטה. מבשלים עד התחתית הוא זהב, על 3 דקות. תהפכו סלמון. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל עד סלמון הוא אטום במרכז, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
הסר מהחום. השאר מכוסה כדי להתחמם.
9
להביא רוטב בסיר גדול להתבשל על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מוסיפים מולים בקונכיות; מערבבים עד מחומם דרך, על 2 דקות. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
11
מניחים פילה סלמון 1 על כל אחד 4 צלחות. מחלקים מולים בין צלחות. רוטב כפית על סלמון ומולים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.