סלמון ברוטב Mussel זעפרן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת, חוטי זעפרן, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק צדפות עם זעפרן, מרק צדפות עם זעפרן, ו מרק צדפות עם זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מולים ויין בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומבשלים עד מולים מתחילים לפתוח, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מולים לקערה גדולה (להשליך כל מולים שאינם פתוחים).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים נוזל מן סיר לתוך כוס מדידה 2 כוס. מערבבים זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בואו בישול נוזלי לעמוד 15 דקות.
4
הוסף מספיק שמנת לבישול נוזלי כדי למדוד 1 1/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
5
העברה לסיר גדול. מערבבים עגבניות, שום, עלה דפנה, וקיין. מבשלים מעל חום בינוני עד רוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה מולים ורוטב בנפרד.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ספגטי מיובש בקופסה
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להוסיף סלמון, מעוגל בצד למטה. מבשלים עד התחתית הוא זהב, על 3 דקות. תהפכו סלמון. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל עד סלמון הוא אטום במרכז, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
8
הסר מהחום. השאר מכוסה כדי להתחמם.
9
להביא רוטב בסיר גדול להתבשל על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים מולים בקונכיות; מערבבים עד מחומם דרך, על 2 דקות. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
11
מניחים פילה סלמון 1 על כל אחד 4 צלחות. מחלקים מולים בין צלחות. רוטב כפית על סלמון ומולים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.