קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סלמון ואורז מושחרים

סלמון ואורז מושחרים
סלמון מושחר ואורז נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם לימון, פלפל קאיין, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו סלמון מושחר עם אננס Salsan ואורז קוקוס, טאקו סלמון מושחר עם ממרח אבוקדו אורז ומנגו אסור, ו סלמון מושחר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 פ לבשל את האורז על פי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה רדודה, לשלב את הפפריקה, קאיין, טימין, אבקת שום, ו 1/2 כפית מלח. בסיר, מעל חום בינוני, להמיס 2 1/2 כפות של החמאה ולהוסיף את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה עם פילה סלמון 1 בכל פעם, לטבול את החלק העליון והתחתון הראשון בחמאת לימון, ואז בתבלינים. מבשלים את הסלמון עד מושחר, 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים לתנור למשך 8 דקות. מערבבים את התירס, פטרוזיליה, ואת המלח והחמאה הנותרים לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מעבירים את הסלמון והאורז לצלחות בודדות ומגישים עם פלחי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל