סלמון ואורז מושחרים
סלמון מושחר ואורז נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם לימון, פלפל קאיין, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו סלמון מושחר עם אננס Salsan ואורז קוקוס, טאקו סלמון מושחר עם ממרח אבוקדו אורז ומנגו אסור, ו סלמון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 פ לבשל את האורז על פי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה רדודה, לשלב את הפפריקה, קאיין, טימין, אבקת שום, ו 1/2 כפית מלח. בסיר, מעל חום בינוני, להמיס 2 1/2 כפות של החמאה ולהוסיף את מיץ הלימון.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה עם פילה סלמון 1 בכל פעם, לטבול את החלק העליון והתחתון הראשון בחמאת לימון, ואז בתבלינים. מבשלים את הסלמון עד מושחר, 2 דקות לכל צד.
מעבירים לתנור למשך 8 דקות. מערבבים את התירס, פטרוזיליה, ואת המלח והחמאה הנותרים לתוך האורז.
מעבירים את הסלמון והאורז לצלחות בודדות ומגישים עם פלחי הלימון.