קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סלמון ומרק שמיר עם קרום מאפה

סלמון ומרק שמיר עם קרום מאפה
סלמון ומרק שמיר עם קרום מאפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 988 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מרק סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה, סלמון ומרק שמיר, ו מרק סלמון עם שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בחר 4 קערות או תבשילים קטנים רדודים כדי לשרת ולהשתמש באחד מהם כתבנית לחתוך 4 חתיכות מאפה בגודל ובצורה של מנות ההגשה שלך. השתמש בסכין חיתוך חדה לעבוד סביב המנה שלך. מסדרים את המאפה על תבנית אפייה לא דביקה או על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. מקציפים את הביצה עם טיפת מים ומברישים את הבצק עם שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
סכיןסכין
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד זהב עמוק נפוח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, לתבל את הדגים עם קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
5
מניחים את הסלמון במחבת קטנה עם היין, רק מספיק כדי לבוא לחלק העליון של הפילה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את עלי דפנה ופרוסות לימון. מביאים את הדגים לרתיחה עדינה, מנמיכים את החום, ולאחר מכן מבשלים במשך כ 8 עד 10 דקות, או עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
לימוןלימון
דגיםדגים
7
בעוד הדגים מלקקים, בתנור הולנדי בינוני על חום בינוני גבוה, לחמם את שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
8
מוסיפים את הבצל, הסלרי ותפוחי האדמה. מתבלים במלח, פלפל וסרטנים. מכסים ומזיעים את הירקות במשך 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלריסלרי
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
9
כבה את החום מתחת לסלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
10
הסר את הסלמון לצלחת ומקלף אותו. מסננים את המרק ושומרים על 1 עד 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
מרקמרק
11
מוסיף את ציר העוף, מלאי דגים שמורים, ושמנת לירקות. בזמן שזה מגיע לרתיחה, לעשות רביכה במחבת קטנה. ממיסים את החמאה, ואז מקציפים את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
ירקירק
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
12
הוסף את המניה ולהקציף במשך 1 דקה. מוסיפים את הדיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
מוסיפים את הרוכל למרק ומבשלים כ 3 עד 4 דקות כדי לעבות את המרק לעקביות של רוטב רופף.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
רוטברוטב
14
מוסיפים את האפונה, סלמון מעופף, ושמיר וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
שמירשמיר
אפונהאפונה
15
מגישים מנות בודדות עם צמרות מאפה.

מרכיבים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.