סלמון ומרק שמיר עם קרום מאפה
סלמון ומרק שמיר עם קרום מאפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 988 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מרק סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה, סלמון ומרק שמיר, ו מרק סלמון עם שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בחר 4 קערות או תבשילים קטנים רדודים כדי לשרת ולהשתמש באחד מהם כתבנית לחתוך 4 חתיכות מאפה בגודל ובצורה של מנות ההגשה שלך. השתמש בסכין חיתוך חדה לעבוד סביב המנה שלך. מסדרים את המאפה על תבנית אפייה לא דביקה או על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. מקציפים את הביצה עם טיפת מים ומברישים את הבצק עם שטיפת ביצים.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד זהב עמוק נפוח.
בינתיים, לתבל את הדגים עם קצת מלח ופלפל.
מניחים את הסלמון במחבת קטנה עם היין, רק מספיק כדי לבוא לחלק העליון של הפילה.
מוסיף את עלי דפנה ופרוסות לימון. מביאים את הדגים לרתיחה עדינה, מנמיכים את החום, ולאחר מכן מבשלים במשך כ 8 עד 10 דקות, או עד אטום.
בעוד הדגים מלקקים, בתנור הולנדי בינוני על חום בינוני גבוה, לחמם את שמן זית כתית.
מוסיפים את הבצל, הסלרי ותפוחי האדמה. מתבלים במלח, פלפל וסרטנים. מכסים ומזיעים את הירקות במשך 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר את הסלמון לצלחת ומקלף אותו. מסננים את המרק ושומרים על 1 עד 1 1/2 כוסות.
מוסיף את ציר העוף, מלאי דגים שמורים, ושמנת לירקות. בזמן שזה מגיע לרתיחה, לעשות רביכה במחבת קטנה. ממיסים את החמאה, ואז מקציפים את הקמח.
הוסף את המניה ולהקציף במשך 1 דקה. מוסיפים את הדיז ' ון.
מוסיפים את הרוכל למרק ומבשלים כ 3 עד 4 דקות כדי לעבות את המרק לעקביות של רוטב רופף.
מוסיפים את האפונה, סלמון מעופף, ושמיר וחום דרך.
מגישים מנות בודדות עם צמרות מאפה.