צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון ועוגות בטטה עם רוטב אגרודולצ'ה וארוגולה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות סלמון בטטה, פקאן מצופה בטטה בטטה-עוגות סלמון, ו עוגות סרטנים עם תבלין תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את תפוחי האדמה בסיר קטן, לכסות במים, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מלח את המים ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים, ואז להחזיר את תפוחי האדמה לסיר ומחית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
בינתיים, לשים את פילה סלמון במחבת עם היין, עלה דפנה, ומספיק מים כדי לעלות לחלק העליון של פילה, אבל לא לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום לרתיחה ו poach עד אטום על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
עלי דפנה
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר את העור ולהעביר את הסלמון לקערה. פתית את הדג עם מזלג ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלמון
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיף את תפוחי האדמה המתוקים פירה לקערה יחד עם תיבול פירות ים, חצי פירורי קרקר, הביצה, טימין, רוטב חם, בצל ירוק, ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות ים
פירורי קרקר
בטטה
רוטב חריף
בצל ירוק
טימין
שמיר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מערבבים לשלב. תערובת עוגת הדגים צריכה להיות מוצקת מספיק כדי לעצב לעוגות. אם זה רטוב מדי, להוסיף עוד כמה פירורים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
8
חום 2 מחבת, זה לצד זה, 1 עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה (2 סיבובים של המחבת) על חום בינוני, והשני עם 1 כף שמן זית כתית אקסטרה בתולה (סיבוב של המחבת) על חום בינוני גבוה. טופס תערובת סלמון לתוך 4 (4 אינץ') קציצות, מעיל בפירורים הנותרים, ולאחר מכן להוסיף אותם למחבת הראשונה. מבשלים את עוגות הדגים עד הזהב אור, על 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
סלמון
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את הבצל האדום, הסלרי והשום למחבת השנייה ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
סלרי
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים 2 דקות יותר. מערבבים את החומץ לתוך הרוטב, ואז מפזרים את הסוכר מעל ולזרוק למעייל את העגבניות. וארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
ארוגולה
חומץ
רוטב
סוכר
11
מסדרים את עוגות הדגים על צלחות מנה בודדות לצד ארוגולה. למעלה עם התענגות agrodolce ולשרת.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.