קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

סלמון ועוגות דג לבן עם רוטב מלפפון חזרת

סלמון ועוגות דג לבן עם רוטב מלפפון חזרת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סלמון ועוגות דג לבן עם רוטב מלפפון חזרת, עוגת סלמון מצופה בפלפל ברוטב חזרת, ו דג גפילטע פיש מעושן עם רוטב לימון-חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מלפפון, מיונז, חזרת, פטרוזיליה, עירית בקערה בינונית כדי להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
קו גיליון אפייה גדול מעוטר בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף גזר כרישה. סאוט&#; 233 עד רך אבל לא חום, על 15 דקות. מגניב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מקציפים ביצים, ארוחה מצה, מלח גס, ופלפל לבן בקערה גדולה כדי להתמזג. מערבבים בתערובת גזר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מלח גסמלח גס
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים דג לבן וקוביות סלמון במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, קוצצים דגים כדי להדביק גס (חתיכות קטנות של דגים יישארו). מערבבים דגים לתוך תערובת ארוחה מצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
באמצעות ידיים רטובות וכ 1/3 כוס לכל, לעצב תערובת דגים לתוך שש עשרה עוגות 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים על תבנית אפייה מוכנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בפלסטיק ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
הוסף מספיק שמן כדי 2 מחבת גדולה כבדה כדי המעיל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הוסף 8 עוגות דגים לכל מחבת. Sauté עד הזהב מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מעבירים לתבנית אפייה אחרת, מכסים ומקררים. לחמם מחדש נחשף ב 350°f תנור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מסדרים 2 עוגות דגים על כל צלחת. רוטב כפית או לצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
מקשטים עם פלחי לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1
שרדונה יהיה טעים עם haroseth ואת הסלמון ועוגות דג לבן. אנחנו אוהבים את התפוחים, האגסים והוניל של שרדונה הברון הרצוג 2006 ממרתפי היין הרצוג בחוף המרכזי של קליפורניה. זה יין כשר נהדר וערך טוב ב-13 דולר.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
דג לבןדג לבן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
לשימור,לשימור,
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.