סלמון ועוגות שרימפס משף באבא
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? סלמון ועוגות שרימפס משף באבא יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לך פלפל, שמן זית כתית מעולה, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שרימפ פו באבא., שרימפס באבא גאמפ, ו סלמון ועוגות שרימפס.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
במחבת בינונית על אש נמוכה בינונית, מבשלים ומערבבים שרימפס ופלפל אדום עד ששרימפס מבושל חלקית.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים סלמון רק עד כבר לא ורוד.
הסר מן החום, מגניב, דק קוצצים.
בקערה בינונית, מערבבים פירורי לחם מחיטה מלאה, גבינת פרמזן, פלפל שחור, בזיליקום ותימין. מערבבים שרימפס, פלפל אדום, סלמון, שמן זית שנותר, עירית, חלפיניו. מערבבים היטב ביצים וגבינת שמנת לתוך התערובת.
מחלקים את התערובת לתוך כ 4 קציצות 3/4 אינץ ' עבה, ולסדר על תבנית אפייה מוכן.
אופים 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.