סלמון ותפוחי אדמה צלויים על עלי תאנה עם סלט תאנה טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון ותפוחי אדמה קלויים על עלי תאנה עם סלט תאנה טרי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גרידת ליים, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו קרוסטיני תאנה אפוי.
הוראות
מניחים כוס מים במחבת nonstick 10 אינץ'. מסדרים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה, חופפים מעט, על החלק התחתון של המחבת; מפזרים כפית של טימין, קמצוץ של מלח, שחיקה של פלפל שחור; טפטוף עם 2 כפות של שמן זית. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים, כפית טימין, מלח, פלפל, ו 2 כפות שמן זית. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד רוחש. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים, רועד את המחבת מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם מאוד רך, על 15 דקות. לחשוף ולתת לעמוד את החום עד מקורר מעט.
בינתיים, מחממים את התנור ל 260°. מעט שמן מחבת גיליון גדול מעוטר. סדר את עלי התאנה על המחבת. אם משתמשים בעלים קטנים יותר, מניחים 2 עלים, גזע מסתיים חופפים, יחד. תניח את פאן בצד.
הכן את סלט התאנה: באמצעות סכין חדה, לחתוך בזהירות את התאנים לתוך טריזים בעובי אינץ'.
חותכים כל טריז על פני לחתיכות 3 או יותר אינץ'.
מניחים אותם בקערה בינונית.
מוסיפים את הבצל האדום, מיץ ליים, גרידת ליים, זלילת מלח, טחינה של פלפל שחור; טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זית. בעדינות לקפל לשלב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשרת.
ממש לפני ההגשה, בזהירות לארגן חלק תפוחי האדמה בשכבה עבה במרכז כל חופשה תאנה
מעל כל שכבה של תפוחי אדמה עם פילה סלמון. (אם לא באמצעות עלי תאנה, מורחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה רדודה ומניחים את הסלמון על גבי.)
מפזרים את הסלמון במלח, טחינה של פלפל שחור, ואת עלי הקורנית הנותרים. צולים עד הסלמון מבושל דרך ועלי התאנה הם פריכים ומסולסלים על הקצוות, 12 עד 15 דקות, בהתאם לעובי של הסלמון.
החליקו מרית רחבה מתחת לכל עלה תאנה והעבירו את העלים, הסלמון ותפוחי האדמה לצלחת. בזהירות לארגן כפית של סלט תאנה על גבי כל חתיכת סלמון.
מקשטים כל מנה עם ענף של טימין טרי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.