קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

סלמון זנגביל וליים

סלמון זנגביל וליים
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם תיבול פירות ים, סיד, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סלמון לימון וג'ינג'ר, סלמון זנגביל זיגוג לימון, ו סלמון בגריל ליים וג'ינג'ר.

הוראות

1
הגדר מתלה תנור על 6 עד 8 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את broiler של התנור; אם הגדרת broiler יש הגדרה נמוכה, להגדיר broiler לזה. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים סלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מוכן; לשפשף סלמון עם שמן זית. מתבלים במאכלי ים ופלפל שחור. סדר פרוסות זנגביל על גבי סלמון ומפזרים שום.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים פרוסות ליים מעל שכבת זנגביל-שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
סלמון צלייה עד חם ומתחיל להפוך אטום, על 10 דקות; לצפות בזהירות. אם יש broiler הגדרה גבוהה, להפוך broiler לאותה הגדרה ולהמשיך לצלות עד סלמון מבושל דרך פתיתים בקלות עם מזלג, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם