קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

סלמון זנגביל וליים

סלמון זנגביל וליים
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם תיבול פירות ים, סיד, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סלמון לימון וג'ינג'ר, סלמון זנגביל זיגוג לימון, ו סלמון בגריל ליים וג'ינג'ר.

הוראות

1
הגדר מתלה תנור על 6 עד 8 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את broiler של התנור; אם הגדרת broiler יש הגדרה נמוכה, להגדיר broiler לזה. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים סלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מוכן; לשפשף סלמון עם שמן זית. מתבלים במאכלי ים ופלפל שחור. סדר פרוסות זנגביל על גבי סלמון ומפזרים שום.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים פרוסות ליים מעל שכבת זנגביל-שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
סלמון צלייה עד חם ומתחיל להפוך אטום, על 10 דקות; לצפות בזהירות. אם יש broiler הגדרה גבוהה, להפוך broiler לאותה הגדרה ולהמשיך לצלות עד סלמון מבושל דרך פתיתים בקלות עם מזלג, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם