סלמון זנגביל וליים
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם תיבול פירות ים, סיד, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סלמון לימון וג'ינג'ר, סלמון זנגביל זיגוג לימון, ו סלמון בגריל ליים וג'ינג'ר.
הוראות
הגדר מתלה תנור על 6 עד 8 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את broiler של התנור; אם הגדרת broiler יש הגדרה נמוכה, להגדיר broiler לזה. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מוכן; לשפשף סלמון עם שמן זית. מתבלים במאכלי ים ופלפל שחור. סדר פרוסות זנגביל על גבי סלמון ומפזרים שום.
מניחים פרוסות ליים מעל שכבת זנגביל-שום.
סלמון צלייה עד חם ומתחיל להפוך אטום, על 10 דקות; לצפות בזהירות. אם יש broiler הגדרה גבוהה, להפוך broiler לאותה הגדרה ולהמשיך לצלות עד סלמון מבושל דרך פתיתים בקלות עם מזלג, 5 עד 10 דקות יותר.