סלמון זנגביל סויה
סלמון זנגביל סויה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 289 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם סוכר חום, פילה סלמון, פלפל לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, רוטב סויה-שומשום, ו אטריות רוטב סויה.
הוראות
לשפשף סלמון עם כ 1 כף סוכר חום. מפזרים קלות עם פלפל לימון ואבקת שום; לשפשף תיבול לתוך דגים.
לסיר קטן המוגדר על אש בינונית, יוצקים רוטב סויה ושמן זית. מערבבים ג ' ינג ' ר הנותרים סוכר חום, פלפל לימון, אבקת שום. מביאים לרתיחה עדינה, תוך ערבוב כל הזמן עד הסוכר מומס.
הסר מהחום, מערבבים במיץ תפוזים.
מניחים דגים ומרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable, חותם, ומקרר לילה, או לפחות 3 שעות.
מניחים דגים במחבת אפייה מרופדת בנייר כסף. ריזרב מרינדה.
הסר מהתנור, למשוך את העור עם מלקחיים. למרוח עם מרינדה, לחזור לתנור, ולצלות 2 דקות יותר. להפוך את הדגים, ולצלות עד פתיתי דגים בקלות, על 4 דקות.
הסר מהתנור, ולתת לשבת 5 דקות לפני ההגשה.