קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

סלמון חרדל מנגו

סלמון חרדל מנגו
צריך מנה עיקרית ללא חלב ופסקטרית? סלמון חרדל מנגו יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 390 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם חרדל טחון מאבן, שמן זרעי ענבים, מנגו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במנגו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סקונס מנגו פליאו עם חמאת מנגו כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה הוא סופר. נסו סלמון שום חרדל אפוי ברוטב חרדל דבש, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): סלמון מנגו" טנדורי", ו כנפי סיר חרס מנגו-חרדל # 10 ימים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחית מנגו וחרדל בבלנדר ומעבירים תערובת לכלי רדוד כמו צלחת פאי. מתבלים סלמון במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה. טובלים סלמון בתערובת מנגו / חרדל ומצפים בפירורי לחם. כאשר השמן מתחיל להבהב, הקפיצו סלמון עוזב ללא הפרעה במשך 4 הדקות הראשונות בערך כדי לאפשר לתבלינים להשתלב במשטח הדג ולאפשר לתהליך הקרמליזציה להתחיל למנוע" קרום " של הציפוי. כשרואים שהקצוות מתחילים להזהיב, הופכים את הפילטים ומבשלים את הצד השני באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסירים מהאש ומניחים בצד לבישול העברה, או מסיימים בתנור שחומם מראש ל -325 מעלות צלזיוס, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הנספח של מייסון ל ' אנבוי פינו נואר עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
אדום של בויסנברי ומינרל על האף שמצטרף לציפורן, רצפת יער, קולה, פלפל שחור עדין ותווי אלון טעימים על החיך. חומציות בברכה מרימה ומרחיבה את הטעמים דרך גימור ארוך ומשיי.