סלמון טבוע
סלמון שנטבע יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם ענפי מנטה, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. . נסו עוגות סלמון & אפונה טחון, סלמון דבש מעל סלט הדר, ו סלמון צלוי עם מלפפונים צ'ילה Minted (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים את מתלה הגריל 5 אינץ ' ממקור החום.
בבלנדר או מעבד מזון לשלב את נענע ופטרוזיליה עם מיץ לימון, שום, דבש, שמן זית, מלח ופלפל. להתמזג לתוך משחה חלקה.
מורחים את הדבק עשב על פילה סלמון ולאפשר להשרות במשך חמש דקות.
הסר סלמון מן המרינדה, ולהשליך המרינדה הנותרים. משמן קלות את הגריל, ואז גריל סלמון במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
מברישים את הפילה עם חמאה מומסת ומקשטים עם פרוסות לימון וספריגים מנטה לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.