סלמון כוסברה בגריל
סלמון כוסברה בגריל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה, שום, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלמון כוסברה בגריל, סלמון בגריל עם כוסברה-פקאן פסטו, ו צ'ילי בגריל וסלמון כוסברה עם אורז זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, מערבבים יחד כוסברה, שום, דבש ומיץ לימון.
חום עד הדבש הוא עורר בקלות, על 5 דקות.
הסר מהחום, ולתת להתקרר מעט.
מניחים סטייקים סלמון בתבנית אפייה, ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים מרינדה על סלמון, כיסוי, ומקררים 10 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
מניחים סטייקים סלמון על גריל, לבשל 5 דקות בכל צד, או עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.