סלמון ליים צ'יפוטלה
סלמון ליים צ'יפוטלה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם אבקת צ'יפוטלה, לימונים, מלח ים קלטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. עם כפית נסו סלמון ליים צ'יפוטלה, סלמון ליים צ'יפוטלה דבש, ו טאקו סלמון בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור לסלמון 500rinse, מתייבשים ומניחים על תבנית אפייה ממתכת
לסחוט את המיץ מ סיד וחצי על כל פילה
מפזרים פילה עם מלח וצ ' יפוטלה, ולאחר מכן מניחים חצי סיד על גבי כל פילה
הנמך את טמפרטורת התנור ל-275
מניחים סלמון בתנור ומבשלים 8-12 דקות, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את הדגים שלך
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.