סלמון ליים שום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון ליים שום. מתכון זה מכין 6 מנות עם 381 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, ליים, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסיד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. 2863 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה מרהיב. נסו סלט פהיטה סלמון ליים צ'ילה עם ויניגרט ליים כוסברה, סלמון מזוגג דבש צרוב במחבת עם רוטב ליים חמאה שחום-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, ו סלמון ליים קוקוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; לנער היטב. צולים סלמון, עם העור כלפי מטה, 4-6 אינץ'. מהאש למשך 20 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, ומציפים כל 5 דקות בתערובת ליים.
מקשטים בפרוסות ליים אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![פינו נואר ברוט רוז]()
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.