סלמון מבושל במרק אורזו (בישול 2)
צריך מנה עיקרית ללא חלב? סלמון מבושל במרק אורזו (בישול עבור 2) יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך בצל ירוק, שום, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו סלמון מבושל במרק אורזו (בישול 2), סטייקים סלמון עלומות במרק לימון, ו Polpette ו Orzo במרק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, יוצקים מים חמים על פטריות.
בואו לעמוד על 20 דקות או עד רך.
מסננים פטריות, שומר נוזלים. לשטוף עם מים חמים; לנקז. לסחוט לחות עודפת מפטריות.
הסר ולהשליך גבעולים; כובעים לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'.
מסננת פטריות זן דרך מסננת רשת תיל בסדר או מסנן קפה לתנור הולנדית 4 ליטר. מערבבים במרק ושום.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים אורזו; להפחית את החום.
תוסיף סלמון. מבשלים חשפו כ -10 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג. בזהירות להסיר סלמון עם מרית מחוררת; לשמור על חום.
מערבבים פטריות, פלפלים, תרד,בזיליקום ובצל לתוך תערובת מרק. מבשלים על 2 דקות או עד תרד הוא נבול אורזו הוא רך.
מניחים חתיכת סלמון בכל קערה בודדת; מרק ירקות כפית-orzo מעל.