סלמון מזוגג מיסו
סלמון מזוגג מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שומשום, דבש, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון מזוגג מיסו, סלמון מזוגג מיסו, ו סלמון מזוגג מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את הדבק מיסו עם שמנים קנולה ושומשום, דבש, חומץ ורוטב סויה. בכוס גדולה, רדודה או צלחת קרמיקה, יוצקים את מרינדה מיסו על פילה סלמון ולהפוך מעיל לחלוטין. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 30 דקות או עד 1 שעה.
להדליק גריל קל לצחצח אותו עם שמן. הרם את פילה הסלמון מן הזיגוג ומפזרים את שני הצדדים עם זרעי שומשום. גריל על אש חמה בינוני במשך כ 3 דקות לכל צד, או עד חרוך קל ופשוט מבושל דרך.
מעבירים את הסלמון למגש, מפזרים את הבצל הירוק ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.