סלמון מזוגג מנגל עם קומפוט שעועית שחורה
סלמון מזוגג מנגל עם קומפוט שעועית שחורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם פלפל, סוכר חום, שעועיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: סלמון מזוגג מנגל עם קומפוט שעועית שחורה, סלמון מזוגג דבש וסלט תירס שעועית שחורה, ו סלמון מזוגג ליים ודבש עם שעועית שחורה חמה וסלט תירס.
הוראות
לטאטא יחד את כל החומרים בקערה, להוסיף לסיר, ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 עד 6 דקות, או עד הטעמים מעורבבים. שמור.
מחממים את השמן בסיר מעל חום בינוני גבוה עד על סף עישון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם שקופים מעט, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הפלפלים, עגבניות, שעועית, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים 9 עד 10 דקות.
הסר מהחום, מוסיפים את החומץ, הפטרוזיליה והכוסברה, מערבבים היטב. תתחמם.
עבור סלמון: מחממים גז או גריל פחם לחום בינוני גבוה. ציפוי צלחות הגריל עם שמן כדי למנוע דבק.
העונה פילה סלמון עם מלח ופלפל וגריל במשך 7 עד 8 דקות בצד הראשון. בזהירות להפוך את הפילה מעל ומתמשך בישול במשך 5 עד 6 דקות. לאחר מבושל, להסיר זיגוג עם רוטב ברביקיו.
כדי לשרת, כפית את השעועית השחורה על מרכז צלחת העליון עם סלמון מזוגג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.