סלמון ממולא עגבניות ושומר ברוטב בזיליקום
סלמון ממולא עגבניות ושומר ברוטב בזיליקום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח, תבאי פרובאנס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו על החזרה הביתה {תפוח ושומר ממולאים סלמון עם רוטב סיידר}, סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מדפים תנור באמצע ותחתון שליש התנור לחמם מראש עד 400 ° F.
לזרוק עגבניות בקערה עם 1 כף שמן, כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1 כפית herbes דה פרובנס. מסדרים עגבניות, חותכים צדדים למעלה, במחבת אפייה רדודה וקערת מילואים (לא לנגב נקי).
רבעון שומר לאורכו, ולאחר מכן לחתוך 1/8 אינץ עבה עם פורס. לזרוק שומר בקערה שמורה עם 1 כף שמן, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת שאר כפית herbes דה פרובנס, ולאחר מכן פרושים במחבת אפייה רדוד כבד 17 - על ידי 12 אינץ'.
שומר צלוי בשליש התחתון של תנור ועגבניות באמצע התנור, ערבוב שומר באמצע צלייה, עד שומר מתחיל caramelize ועגבניות הם השחמה קלות על הקצוות (אבל הם עדיין עסיסיים) והמיצים שלהם הצטברו בתחתית פאן, 40 עד 50 דקות.
הסר מהתנור. אם אין מיצי עגבניות במחבת, לחץ בעדינות על עגבניות כדי לחלץ מספיק מיץ כדי למדוד 2 כפות (להשאיר מיצים במחבת). הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F.
קו 17-על ידי 12 אינץ ' רדוד תבנית אפייה עם רדיד חובה כבדה לסכל מעיל עם 1 כף שמן. מיקום סלמון באלכסון במחבת צלייה, ולאחר מכן דגים פתוחים.
מפזרים בתוך דגים עם הנותרים 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל, ואז מעיל עם 1 כף שמן. מסדרים עגבניות קלויות באופן שווה בתוך דגים במחצית התחתונה (עם ראש וזנב מצורף), הזמנת מיצים במחבת (לרוטב). עגבניות עליונות עם שומר קלוי, ואז לשפוך יין על ירקות ודגים קרובים (כמו ספר) כדי לצרף מלית (מלית לא יהיה מכוסה לחלוטין). פתח מאובטח עם כמה מרים עץ, ואז לשפשף את החלק העליון של דגים עם הנותרים שמן כף. אם הראש והזנב תלויים על קצה המחבת, לשים כדור בגודל בייסבול של רדיד מתחת לראש כדור גולף בגודל של רדיד מתחת לזנב כדי לתמוך אותם כך מיצים לרוץ למחבת (ראש וזנב יהיה עקומה כלפי מעלה מעט).
סלמון צלוי באמצע התנור עד דגים רק מבושל דרך (החלק העבה ביותר יהיה אטום), כ 25 דקות.
מערבבים זעפרן ומים חמים בכוס קטנה ולתת לעמוד 1 דקה. מערבבים יחד תערובת זעפרן, חומרי רוטב הנותרים, ו 2 כפות שמורות מיצי עגבניות בבלנדר עד חלקה.
העברה לקערה וצינה, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
שקופית דגים שלמים (עדיין על נייר) על מגש. כדי להסיר רדיד, להרים את קצה הראש של דגים מעט עם מרית ארוכה או רחבה לדחוף לסכל לכיוון אמצע הדגים. קצה הראש התחתון בחזרה על מגש ואת סוף הזנב להרים באותו אופן כדי להסיר בעדינות לסכל לחלוטין.
אתה יכול לבקש ממוכר הדגים שלך פרפר ולעצב את הסלמון בשבילך.* רוטב וירקות קלויים ניתן להכין 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא ירקות לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.