Blend cheeses, heavy cream, lime juice, salt, and cayenne in a blender until smooth.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
Transfer cheese mixture to a bowl, then stir in salmon and chives until just combined.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
Line each mold with a single layer of rinsed and squeezed cheesecloth, leaving a 1-inch overhang. Pack salmon mixture into molds. (It will mound slightly.) Fold overhanging cheesecloth over tops.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
4
Transfer molds to a plate and chill, covered, at least 3 and up to 24 hours.