קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סלמון מעושן, ארוגולה וטארט גבינת עיזים

סלמון מעושן, ארוגולה וטארט גבינת עיזים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר ופלפל, חמאה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו טוסט סלמון מעושן וגבינת עיזים, סלמון מעושן & מתכון גבינת עיזים, ו סלמון מעושן וגבינת עיזים על פומפרניקל-שיפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם בסיס נשלף
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
2
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חמאה בנדיבות מחבת טארט 9 אינץ ' עם בסיס נשלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
4
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמחים, פטרוזיליה, טימין ו 1/2 כפית מלח 1/4 פלפל כפית. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
קרוםקרום
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת יוצרת ארוחה גסה. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את מי הקרח ולעבד עד התערובת יוצרת כדור. טופס את הבצק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חמאהחמאה
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
מניחים את הבצק במחבת מוכן לקצץ כל בצק עודף מהחלק העליון של המחבת. באמצעות מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי ואופים במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
תן את הקרום להתקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
9
למילוי: במחבת בינונית, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את הכרישה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
11
מוסיפים את ארוגולה ומבשלים עד נבול, על 2 דקות. כפית את תערובת הכרישה על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
קרוםקרום
כרישהכרישה
12
מפזרים גבינת עיזים וסלמון מעושן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
13
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
14
יוצקים את תערובת הביצים על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
15
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים עד המילוי מוגדר והגבינה מתחילה להשחים, 35 עד 40 דקות. מגניב במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצדדים ואת הבסיס של מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
16
חתוך את הפרוסות לחתיכות.
17
מגישים חמים או מקורר.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.