והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר ופלפל, חמאה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו טוסט סלמון מעושן וגבינת עיזים, סלמון מעושן & מתכון גבינת עיזים, ו סלמון מעושן וגבינת עיזים על פומפרניקל-שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם בסיס נשלף
מרכיבים שתצטרך
בסיס
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
2
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חמאה בנדיבות מחבת טארט 9 אינץ ' עם בסיס נשלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בסיס
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
4
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמחים, פטרוזיליה, טימין ו 1/2 כפית מלח 1/4 פלפל כפית. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פלפל
קרום
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת יוצרת ארוחה גסה. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את מי הקרח ולעבד עד התערובת יוצרת כדור. טופס את הבצק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
חמאה
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
7
מניחים את הבצק במחבת מוכן לקצץ כל בצק עודף מהחלק העליון של המחבת. באמצעות מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי ואופים במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
8
תן את הקרום להתקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
9
למילוי: במחבת בינונית, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את הכרישה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה
11
מוסיפים את ארוגולה ומבשלים עד נבול, על 2 דקות. כפית את תערובת הכרישה על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
קרום
כרישה
12
מפזרים גבינת עיזים וסלמון מעושן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
גבינת עיזים
13
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
14
יוצקים את תערובת הביצים על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
15
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים עד המילוי מוגדר והגבינה מתחילה להשחים, 35 עד 40 דקות. מגניב במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצדדים ואת הבסיס של מחבת טארט.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.