סלמון מעושן על לחם דגנים בגריל עם עגבניות ושמיר
סלמון מעושן על לחם גריל שבעה דגנים עם עגבניות ושמיר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן קנולה, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לחם שמיר טרי (ללא דגנים), סלמון מעושן ומאפינס שמיר, ו סלמון מעושן וכוסות שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום גבוה.
מברישים את הלחם עם שמן קנולה, מלח ופלפל. גריל את הלחם עד חרוך מעט בכל צד, כ -30 שניות לכל צד.
הסר את הלחם על קרש חיתוך טפטוף עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מערבבים דבש וחרדל בקערה קטנה.
למרוח את הלחם בחרדל דבש ולשים עגבניות פרוסות על כל פרוסת לחם.
טפטוף עם חרדל דבש העליון עם כמה פרוסות של סלמון מעושן.
מוסיף עוד טפטוף של חרדל דבש העליון עם פלפל שחור ו sprig של שמיר.
לטאטא יחד כמה כפות של מיץ לימון וכמה כפות של שמן זית כתית מעולה טפטוף מעל צמרות.
למנה (מבוסס על תשואה 4 הגשה): קלוריות 521; סה "כ שומן 16 גרם; שומן רווי 2 גרם; חלבון 20 גרם; סה" כ פחמימות 75 גרם; סוכר: 23 גרם; סיבים 7 גרם; כולסטרול 13; נתרן 1325 מיליגרם
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.