קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סלמון מעושן עם זיתים שחורים ונבטי אספסת

סלמון מעושן עם זיתים שחורים ונבטי אספסת
סלמון מעושן עם זיתים שחורים ונבטי אספסת דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 24 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. אם יש לך נבטי אספסת, גבינת שמנת herbed, לחם pumpernickel, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו שעועית אדזוקי, גבינת גורגונזולה ונבטי אספסת, כריך גבינה בגריל ירקות הודו עם נבטי אספסת, ו ארוגולן ואלפלפה נבטים סלט עם דבש, חרדל ורוטב זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פרוסות לחם על קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מורחים גבינת שמנת באופן שווה על פרוסות לחם. גבינת שמנת עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
חותכים כל פרוסת לחם ל 6 ריבועים. למעלה כל אחד עם נבטי אספסת וחצי זית.
מרכיבים שתצטרך
נבטי אספסתנבטי אספסת
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.