סלמון מעושן עם תפוח - קרם חזרת ולחם שחור
סלמון מעושן עם קרם חזרת תפוחים ולחם שחור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזרת, חרדל דיז'ון, פרחי ברוקולי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו סלמון מעושן עם קרם חזרת, סלמון מעושן וקרם חזרת עם צ'יפס, ו טוסטים פומפרניקל עם סלמון מעושן ושמנת חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור ברוקולי במסננת מעל מים רותחים או במיקרוגל עד רך-פריך. תניח בצד.
בינתיים, בקערה בינונית, להקציף יחד תפוח, יוגורט, מיונז, חרדל, חזרת. סדר סלמון על מגש הגשה. מסדרים פרוסות לחם שחור לצד ומקשטים עם פלחי לימון וצלפים.
מגישים מחצית הברוקולי עם ארוחה זו ושמורה הנותרים ברוקולי (כ 2 כוסות) למתכון אחר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.