קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

סלמון מצונן עם סלט כרוב אסייתי ואסאבי איולי

סלמון מצונן עם סלט כרוב אסייתי ואסאבי איולי
סלמון מצונן עם סלט כרוב אסייתי ואסאבי איולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 395 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, אבקת ווסאבי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: טונה בגריל אסייתי עם איולי ווסאבי, סלמון מצונן עם פנזנלה, ו כריך עוף מטוגן עם איולי Srirachan וסלט אסייתי.

הוראות

1
סלמון מרינט: עונת סלמון עם מלח ופלפל ומקום במיכל לא מגיב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מערבבים סאקה, שאלות, שום, זרעי שומשום וכוסברה ושופכים על דגים. לכסות ולשרות במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1
מערבבים כרוב, אצות, נבטי שעועית, יורה במבוק, כרישה, מיץ ליים, ומיץ תפוזים בקערה לא מגיבה ועונה עם פלפל שחור. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
ל-1 אננסל-1 אננס
אצותאצות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הכן איולי ווסאבי על ידי שילוב מיונז, אבקת ווסאבי, אבקת שום, ומיץ לימון וצינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
אבקת ווסאביאבקת ווסאבי
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ווסאביווסאבי
איוליאיולי
3
חום שמן שומשום על חום נמוך פילה סלמון poach עד דגים הוא פשוט אטום.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מסננים על מגבות נייר ומביאים לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מסדרים מיטה של סלט כרוב אסייתי על צלחת הגשה, למעלה עם סלמון עלומה וכפית quenelle של איולי ווסאבי על דגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
איוליאיולי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יורה במבוק, סחוט, שטוף לחתוך shifponadeיורה במבוק, סחוט, שטוף לחתוך shifponade1פיינט3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2שיני שאלוט, טחוןשיני שאלוט, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי כוסברה טחוניםעלי כוסברה טחונים2שיני שום, מרוסקות קלות עם הצד של להב סכין וטחוןשיני שום, מרוסקות קלות עם הצד של להב סכין וטחון1(יכול להיות או להרחיק)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1ליים, מיץליים, מיץ1אורנג', juicedאורנג', juiced2כרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, ספוג במי מלח כדי להסיר חצץ, ופרוס דק מאודכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, ספוג במי מלח כדי להסיר חצץ, ופרוס דק מאוד11 קילו קישואים,מיץ ליים טרימיץ ליים טרי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1עץכרוב נאפה, שיפונדה פרוסה.כרוב נאפה, שיפונדה פרוסה.2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון קצוץ-צארפילה סלמון קצוץ-צאר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאצות מיובשותאצות מיובשות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים11 קילו קישואים,אבקת ווסאביאבקת ווסאבי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.