סלמון מצונן עם פנזנלה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים, לחם, עגבניות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: משמשים מצוננים עלומים עם קצפת, הליבוט מצונן עם רוטב משמש טרי, ו Panzanella סלמון.
הוראות
מביאים מים לרתיחה במחבת גדולה.
מוסיפים סלמון; להפחית את החום, ומבשלים 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר ממחבת; מניחים בצלחת רדודה. כיסוי וצינה.
מערבבים את העגבניות ואת 8 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך מלח). מכסים תערובת עגבניות וצינה 30 דקות.
מניחים 1 פרוסת טוסט על כל אחד 4 צלחות; העליון כל אחד עם תערובת 1 כוס עגבניות פילה אחד.
מקשטים עם עלי בזיליקום, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.