סלמון מרוקאי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שזיף, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון בגריל מרוקאי, מחבת צרוב סלמון מרוקאי, ו סלמון מתובל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים סלמון, פונים למעיל. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
הסר סלמון מהקערה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את הסלמון, צד העור למטה, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
חותכים לימון חצי לאורכו; לחתוך 1 לימון חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. שמור נשאר חצי לימון לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
מוסיפים את פרוסות הלימון, פרוסות פלפל אדום וירוק, 2 כפות מים, ופרוסות עגבניות למרינדה; מערבבים בעדינות למעיל. מסדרים תערובת לימון בשכבה זוגית על סלמון; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם תערובת לימון 1/2 כוס, טפטוף כל מנה עם כ 2 1/2 כפות מיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.