סלמון מרוקאי
סלמון מרוקאי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שזיף, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון בגריל מרוקאי, מחבת צרוב סלמון מרוקאי, ו סלמון מתובל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה.
מוסיפים סלמון, פונים למעיל. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
הסר סלמון מהקערה, הזמנת מרינדה.
מניחים את הסלמון, צד העור למטה, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
חותכים לימון חצי לאורכו; לחתוך 1 לימון חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. שמור נשאר חצי לימון לשימוש נוסף.
מוסיפים את פרוסות הלימון, פרוסות פלפל אדום וירוק, 2 כפות מים, ופרוסות עגבניות למרינדה; מערבבים בעדינות למעיל. מסדרים תערובת לימון בשכבה זוגית על סלמון; מכסים בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם תערובת לימון 1/2 כוס, טפטוף כל מנה עם כ 2 1/2 כפות מיצי מחבת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.