קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות57
מגזין

סלמון סאקה ואורז

סלמון סאקה ואורז
סלמון סאקה ואורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקטריאני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 729 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אורז בסמטי, רסק ווסאבי, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב תרמילי הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אגס הל קלפוטי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה די טוב. נסו סאקה-סלמון גרביים מאודה עם חמאת סאקה, סלמון מזוגג ג'ינג'ר סאקה, ו סלמון סאקה לריפוי מהיר עם קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית מקפיא שלבו את רסק החרדל או הוואסאבי, רוטב ווסטרשייר, הסויה, השמן והסאקה והוסיפו את פילה הסלמון. השאירו למרינדה כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פילה סלמוןפילה סלמון
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
עקוב אחר הוראות החבילה עבור האורז, או מדריך לבישול אורז או פשוט הכניס אורז לתבנית, חבול תרמילי הל וזרוק אותם גם פנימה, והכניס נפח מים כפול כמו שיש לך אורז. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לנמוך ביותר שאפשר, מהדקים על מכסה ומשאירים עד שהאורז ספג את המים ומבושל, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מחממים מחבת חלקה או מחבת טפלון, ומבשלים את פילה הסלמון למשך 1 1/2 דקות בצד 1 ואז דקה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים את הסלמון, עוטפים פעמיים כל פילה בחבילות נייר כסף ונותנים להם לנוח 10 דקות על לוח עץ או ערימת עיתונים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הביאו את הסאקה לרתיחה בסיר קטנטן, כמו אחד שתוכלו להמיס בו חמאה, כדי לתת לטעם האלכוהול להתאדות. מורידים את התבנית מהאש ומוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
עטפו את פילה הסלמון, הסירו אותם ללוח עץ לגילוף תוך כדי כך.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
7
מסדרים מעט אורז טרי מבושל על 2 צלחות, ופורסים את פילה הסלמון לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
הניחו את הסלמון המגולף על גבי האורז וכפו מעל הרוטב, הניחו לו להבריק את הדג ולטפטף פה ושם על האורז. מפזרים את הכוסברה מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
2014 קרנרוס שרדונה שלנו יש צבע זהוב יפה. יין בעל גוף בינוני זה שופע ניחוחות של אגסים, קוקוס, וניל ודבש. החיך הרחב והרחב משלים את הניחוחות עם תווים מתוקים ועשירים. יין נועז עם טעמים של תפוח טעים הזהב, טוסט חמאה, וניל ודבש זה באמת יין טעים שניתן לזווג עם כמעט כל דבר