קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון סו וייד עם מלפפונים

סלמון סו וייד עם מלפפונים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון אדום, סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים, ו סטייקים סו-וידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים אמבט מים עד 122 עבור סלמון נדיר, 160 עבור בינוני. להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מתבלים מלפפון פרוס עם מלח ופלפל שחור. גריל על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
העברה לצלחת.
3
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל לבן; מעבירים לארבע שקיות 1-ליטר, שקיות ואקום-חותם ואקום. לטבול את השקיות באמבט המים ולבשל בטמפרטורה הרצויה במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בבלנדר, למזג את היוגורט עם שמיר; העונה עם מלח ופלפל שחור. בקערה קטנה, לזרוק את מלפפון julienned עם שמן ומיץ לימון; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את הפילה מן השקיות ולהעביר צלחות. למעלה עם מלפפון בגריל ו julienned, מנה עם רוטב שמיר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.