סלמון סו וייד עם מלפפונים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון אדום, סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים, ו סטייקים סו-וידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים אמבט מים עד 122 עבור סלמון נדיר, 160 עבור בינוני. להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מתבלים מלפפון פרוס עם מלח ופלפל שחור. גריל על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות, על 2 דקות.
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל לבן; מעבירים לארבע שקיות 1-ליטר, שקיות ואקום-חותם ואקום. לטבול את השקיות באמבט המים ולבשל בטמפרטורה הרצויה במשך 12 דקות.
בבלנדר, למזג את היוגורט עם שמיר; העונה עם מלח ופלפל שחור. בקערה קטנה, לזרוק את מלפפון julienned עם שמן ומיץ לימון; העונה עם מלח.
הסר את הפילה מן השקיות ולהעביר צלחות. למעלה עם מלפפון בגריל ו julienned, מנה עם רוטב שמיר ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.