סלמון עטוף בצ'ארד שוויצרי
סלמון עטוף בשוויץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 212 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 103 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, עלי צ'ארד שוויצריים, סלמון בחוות פילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו סלמון צלוי עטוף בצ'ארד שוויצרי, סלמון עם Chard שוויצרי, ו סלמון וchard קיש שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. משמנים את החלק התחתון של צלחת אפייה עם 1/2 כפית שמן; להפריש. כתום גרידה ולהעביר גרידה לקערה קטנה. לקלף כתום בערך קוצצים, זורק זרעים.
מוסיפים לקערה עם גרידה יחד עם צ ' יפוטלה, 1/2 כפית שמן, מלח ופלפל. לזרוק בעדינות; להגדיר סלסה בצד.
מברשת סלמון בכל רחבי עם הנותרים 1 כפית שמן; העונה עם מלח ופלפל. באמצעות מזלג, מועך את הצלע של כל עלה מנייר כדי להפוך אותו גמיש יותר. מסדרים כל פילה סלמון על אחד העלים chard וכפית חצי סלסה על כל אחד. לעטוף סלמון וסלסה עלים chard, קיפול בקצוות העלה לעשות 2 חבילות. מסדרים בתבנית אפייה, צד התפר למטה.
אופים כ -15 דקות ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו