סלמון מבושל עם רוטב דבש-חרדל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 5 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם צלפים, פילה סלמון, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלמון עלום עם רוטב דבש-חרדל, סלמון מבושל עם רוטב חרדל, ו סלמון מבושל ברוטב חרדל שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 10 או 12 אינץ ' מחבת, מים חמים, פרוסות לימון, פרוסות בצל, גבעולי פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח ופלפל לרתיחה. מרתיחים 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פלפל
לימון
בצל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להוסיף סלמון, צד העור למטה. מכסים ומבשלים 5 עד 6 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
3
הסר סלמון מנוזל במחבת. מגניב לגמרי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות. זרוק נוזל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בקערה קטנה, מערבבים מיץ לימון, דבש, חרדל ושמן עד מעורבב היטב. בקערה קטנה נוספת, מערבבים פטרוזיליה קצוצה, בצל אדום, צלפים וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
קליפת לימון
בצל אדום
חרדל
פטרוזיליה
צלפים
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
כדי לשרת, להסיר בזהירות את העור מן הסלמון; למקם סלמון על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
6
מפזרים 1/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
מלח
7
רסס דבש-רוטב חרדל על סלמון; מפזרים תערובת פטרוזיליה.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.