סלמון עם אפונה, קנוקנות אפונה, ורוטב מלפפון שמיר
סלמון עם אפונה, קנוקנות אפונה, ורוטב מלפפון שמיר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אפונה קנוקנות אפונה, שמיר מלפפון רוטב, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית סלמון עם אפונה, קנוקנות אפונה, ורוטב מלפפון שמיר, סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה, ו סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מברשת קטנה מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן.
מניחים סלמון על תבנית אפייה מוכנה.
מערבבים מיץ תפוזים ומיץ לימון בקערה קטנה; לשפוך על סלמון.
טפטוף שנותר 1 כף שמן על סלמון; מפזרים מלח ופלפל גס כשר.
מטאטא Preheat. סלמון צלייה, מבלי להפוך את הדגים, עד רק אטום במרכז, צופה מקרוב ולהפוך את תבנית אפייה פעם אחת אפילו לצלות, על 12 דקות. באמצעות 2 מריות רחבות, להעביר סלמון מגש. להקיף עם אפונה קנוקנות אפונה עם רוטב לימון.
מגישים עם רוטב מלפפון שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.