קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

סלמון עם ארטישוק תינוק ו Sunchokes

סלמון עם ארטישוק תינוק ו Sunchokes
סלמון עם ארטישוק תינוק ו Sunchokes עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 295 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם ויניגרט שומר חם, מלח ופלפל, sunchokes, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארטישוק תינוקות צלוי, ארטישוק לתינוק מטוגן, ו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסחוט את הלימון חצי לתוך קערה של מים קרים ולהוסיף את הלימון חצי למים. עבודה עם 1 ארטישוק התינוק בכל פעם, לחתוך את שליש העליון של העלים לקצץ את הגבעול 1/2 אינץ'. הסר את העלים החיצוניים הקשים עד שתגיע לצהובים העדינים. רבע הארטישוק לאורך ושחרר את המטבעות לתוך מי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
במחבת גדולה, מחממים 3 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את sunchokes, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רך משחימים, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
4
הוסף 1/2 כוס של המניה ומבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד המניה מצטמצמת לזיגוג syrupy, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים את sunchokes לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מסננים את ארטישוקים התינוק וללטף אותם יבש. למחוק את המחבת; להוסיף 3 כפות של שמן זית וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קלמארי שלם נקי (בערךקלמארי שלם נקי (בערך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את הארטישוק התינוק ומבשלים מעל חום מתון, מסתובבים מדי פעם, עד רך ועדין משחימים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלמארי שלם נקי (בערךקלמארי שלם נקי (בערך
7
מוסיפים את השום ואת הקורנית sprig ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים את 1/2 כוס הנותרים של מלאי ואת 1 כף מיץ לימון ומבשלים עד הארטישוקים הם במכרז מזוגג, על 5 דקות. מערבבים את sunchokes ואת התרד ומבשלים על חום גבוה רק עד התרד wilts, על 1 דקה. תשליך את קורנית sprig. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. לשפשף את פילה סלמון עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל הסלמון על אש בינונית-חמה עד הזהב מבושל דרך, 2 דקות לכל צד. כף הירקות על צלחות העליון עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
טפטף את הסלט עם ויניגרט שומר חם לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.