סלמון עם זיגוג מייפל לימון
סלמון עם זיגוג מייפל לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סירופ מייפל, מלח, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון עם זיגוג מייפל בלסמי, סטייקים סלמון עם זיגוג סויה מייפל, ו סלמון זיגוג מייפל בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול.
הוסף דגים לשקית; חותם. להכניס למקרר 10 דקות, להפוך את התיק פעם אחת.
הסר דגים משקית, הזמנת מרינדה.
מניחים מרינדה בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה.
לחמם מחבת nonstick גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות. תהפוך את הדגים.
מרינדה מברשת באופן שווה על פני דגים. צלייה 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.