סלמון עם זיגוג סוכר חום
סלמון עם זיגוג סוכר חום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 299 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חרדל דיז'ון, סוכר חום, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. . , אנו ממליצים לנסות גם : סלמון עם זיגוג סוכר חום, סלמון עם זיגוג סוכר חום, ו סלמון עם חרדל וזיגוג סוכר חום.
הוראות
מחממים מראש את התנור ומכוונים את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום; מכינים את המתלה של מחבת מטאטא עם ספריי בישול.
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ומסדרים על מחבת המטאטאים מוכנה.
לטאטא יחד את הסוכר החום וחרדל דיז ' ון בקערה קטנה; תערובת כפית באופן שווה על גבי פילה סלמון.
מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.