קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

סלמון עם מלפפון-רוטב טרגון

סלמון עם מלפפון-רוטב טרגון
סלמון עם רוטב מלפפון-טרגון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 292 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמנת, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מעולה. נסו סלמון עם רוטב טרגון, סלמון עם טרגון-רוטב יוגורט, ו סלמון עם רוטב יוגורט טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שלב מלפפון הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה. מערבבים 1/8 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מפזרים דגים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
דגיםדגים
מלחמלח
4
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 4 עד 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מגישים עם תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.