סלמון עם סרטן וירקות בחבילת נייר כסף
אם יש לכם פלפל, עלי אורגנו, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו ירקות Tilapian לימון בגריל וקיץ בחבילת רדיד, Puttanesca עוף מנות רדיד, ו חבילת עוף Milano לסכל (מתכונים דומים).
הוראות
מרכז חתיכת רדיד בגודל 18 על 28 אינץ '(או שתי חתיכות ברוחב 12 אינץ') בתבנית אפייה בגודל 14 על 17 אינץ'. יש לשטוף את עלה הבננה ולטפוח יבש; מרכז לאורכו על נייר. יש לשטוף את הדגים ולייבש; לשפשף את האצבעות על הבשר כדי למצוא את כל העצמות, לשלוף עם פינצטה, ולהשליך. פילה מרכזי לאורך, העור למטה, על העלה.
מערבבים את הכוסברה, קורנית, אורגנו. בקערה, מערבבים חצי מתערובת העשב עם סרטן, מיונז וחרדל.
מורחים באופן שווה על פני סלמון. לשטוף קערה יבשה.
סקווש שטיפה ופלפל פעמון. לקצץ ולהשליך נובע סקווש; גזע ופלפל זרע.
חותכים ירקות לרצועות בגודל matchstick (כ 3 ב. ארוך). שים ירקות, יין, שמן זית, 1/4 כפית מלח, ושאר עשבי תיבול בקערה ומערבבים למעיל.
מורחים תערובת ירקות על שכבת סרטן. להביא צדדים ארוכים של נייר יחד על דגים, גלישת עלה בננה חלקית סביב דגים, ואז לקפל הקצוות לאטום.
אופים בתנור רגיל או הסעה של 450 עד שהדגים מגיעים ל-140 במרכז החלק העבה ביותר (מכניסים מדחום דרך רדיד ושכבות ירקות וסרטנים לבדיקה), 20 עד 25 דקות.
העברת מנות לצלחת ולפתוח כדי לשרת; או, אם תרצה, עם שתי מריות רחבות, בזהירות להעביר עלה ודגים מנייר לסכל לצלחת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים דגים לחלקים; מחליקים מרית בין העור לפילה ומרימים חלקים, משאירים את העור מאחור.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.