סלמון עם עדשים וחמאת חרדל עשבי תיבול (Saumon aux Lentilles)
סלמון עם עדשים וחמאת עשב חרדל (Saumon aux Lentilles) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו כרישה, חמאה, חרדל מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון ועדשים עם עשבי תיבול-חמאת חרדל, פילה חזיר חרדל עם עדשים תפוחים & איולי עשב, ו סלמון בגריל חרדל דבש עם עדשים Puy (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
להביא עדשים, מים, ו 3/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני כבד, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשל, נחשף, עד העדשים הם רק במכרז, 20 עד 25 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד 5 דקות. שמור 1/2 כוס בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז עדשים.
בעוד עדשים לבשל, כרשה קוצצים, ולאחר מכן לשטוף. לבשל כרישה בחמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים עדשים עם נוזל בישול שמור לכרישה יחד עם 3 כפות חמאת חרדל-עשב ומבשלים, ערבוב, עד העדשים מחוממים דרך וחמאה נמסה.
מוסיפים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה.
לטפוח סלמון יבש ומפזרים 1/2 מלח כפית 1/4 פלפל כפית (סך הכל).
מחממים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים סלמון, והופכים פעם אחת, עד לזהב ורק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מגישים סלמון, מעוטר בחמאת חרדל-עשב הנותרים, מעל עדשים.
* חמאת חרדל-עשב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לרכך בטמפרטורת החדר לפני השימוש (1 שעה).* עדשים ניתן לבשל (אבל לא סחוט) 1 יום קדימה ומקורר נוזלי בישול, מכוסה (פעם מגניב).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.