סלמון עם רוטב בלסמי
סלמון עם רוטב בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סוכר חום, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון צרוב ברוטב בלסמי, סלמון עם יין אדום-רוטב בלסמי, ו סלמון ברוטב רוזמרין בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של פילה עם מלח ופלפל. במחבת, לבשל סלמון בשמן על חום בינוני במשך 10 עד 15 דקות, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, לשלב מים, חומץ, מיץ לימון וסוכר חום בסיר קטן. מביאים לרתיחה; לבשל עד הנוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.