קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

סלמון עם רוטב דובדבנים וקוסקוס ישראלי

סלמון עם רוטב דובדבנים וקוסקוס ישראלי
סלמון עם רוטב דובדבנים וקוסקוס ישראלי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ מלימון אחד, מלח כשר ופלפל, דובדבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב דובדבנים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: סלמון עם קוסקוס ישראלי קלוי, סלט קוסקוס ישראלי עם עגבניות שרי קלויות, ו סלמון מוקפץ עם בטטה, פפיה רוגייל וקוסקוס ישראלי.

הוראות

1
התאם מתלה תנור לשישה סנטימטרים מתחת לאלמנט broiler וחום מראש ברוילר גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת את החלק העליון של פילה עם 1 כף של שמן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
3
מניחים את עור הסלמון בצד על תבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים עד הסלמון הוא חום זהוב על גבי מבושל דרך, שמונה עד עשר דקות. באמצע, בזהירות לסובב את המחבת כך הדג מבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מחבת כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, להביא 3 1/3 כוסות מים לרתיחה בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הקוסקוס וקמצוץ מלח. מבשלים עד הקוסקוס הוא מכרז, חמש עד שש דקות. כאשר נעשה זאת, לנקז את הקוסקוס במסננת.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מערבבים את ריבת הדובדבן וחומץ יין אדום בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם לזיגוג. הפעל חום נמוך כדי לשמור על חום. אם התערובת מתעבה יותר מדי, להוסיף קצת יותר חומץ או מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
חום שנותר כף שמן במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הדובדבנים והשקדים המיובשים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השקדים קלויים אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
10
מוסיף את הקוסקוס סחוט, ומערבבים היטב לשלב. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
11
מוסיפים חצי מיץ לימון לערבב, ולהתאים תיבול עם יותר מלח, מיץ לימון, או שמן זית לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מגישים קוסקוס עם סלמון מבושל וזיגוג דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.