קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

סלמון עם רוטב דובדבנים וקוסקוס ישראלי

סלמון עם רוטב דובדבנים וקוסקוס ישראלי
סלמון עם רוטב דובדבנים וקוסקוס ישראלי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ מלימון אחד, מלח כשר ופלפל, דובדבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב דובדבנים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: סלמון עם קוסקוס ישראלי קלוי, סלט קוסקוס ישראלי עם עגבניות שרי קלויות, ו סלמון מוקפץ עם בטטה, פפיה רוגייל וקוסקוס ישראלי.

הוראות

1
התאם מתלה תנור לשישה סנטימטרים מתחת לאלמנט broiler וחום מראש ברוילר גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מברשת את החלק העליון של פילה עם 1 כף של שמן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים את עור הסלמון בצד על תבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים עד הסלמון הוא חום זהוב על גבי מבושל דרך, שמונה עד עשר דקות. באמצע, בזהירות לסובב את המחבת כך הדג מבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
הסר מחבת כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
בינתיים, להביא 3 1/3 כוסות מים לרתיחה בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את הקוסקוס וקמצוץ מלח. מבשלים עד הקוסקוס הוא מכרז, חמש עד שש דקות. כאשר נעשה זאת, לנקז את הקוסקוס במסננת.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מערבבים את ריבת הדובדבן וחומץ יין אדום בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם לזיגוג. הפעל חום נמוך כדי לשמור על חום. אם התערובת מתעבה יותר מדי, להוסיף קצת יותר חומץ או מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
חום שנותר כף שמן במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מוסיפים את הדובדבנים והשקדים המיובשים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השקדים קלויים אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
10
מוסיף את הקוסקוס סחוט, ומערבבים היטב לשלב. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
11
מוסיפים חצי מיץ לימון לערבב, ולהתאים תיבול עם יותר מלח, מיץ לימון, או שמן זית לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מגישים קוסקוס עם סלמון מבושל וזיגוג דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.