קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם שיטאקים קלויים ורוטב פטריות

סלמון עם שיטאקים קלויים ורוטב פטריות
סלמון עם שיטאקים קלויים ורוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 89% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלמון ווסאבי עם בוק צ'וי, כרוב ירוק, וshiitakes, סלמון ווסאבי עם בוק צ'וי, כרוב ירוק, וshiitakes, ו סלמון ווסאבי עם בוק צ'וי, כרוב ירוק, וshiitakes.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את שמן הזית, כובעי פטריות שיטאקה, פרוסות שום jalapeo ומערבבים היטב. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
העבירו את המחבת לתנור וצלו את כובעי השיטאקה, תוך ערבוב מספר פעמים, במשך כ-20 דקות, או עד להשחמה עשירה ופריכה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
במחבת גדולה ולא דביקה מחממים את שמן זרעי הגפן. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל לבן ומוסיפים אותם למחבת, העור למטה. מבשלים את הסלמון על חום גבוה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום עד בינוני ומבשלים עד העור הוא השחמה ופריך מאוד, על 12 דקות יותר. הפעל ומבשל את הסלמון במשך 2 דקות בצד השני, עד בקושי מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים את פילה הסלמון לצלחות, צד העור למעלה. בעדינות להרים את העור את הסלמון ולהניח אותו על פילה. כפית את כובעי שיטאקי הקלויים על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
טפטוף את הצלחות עם סירופ פטריות ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.