סלמון עם תפוחי אדמה "קשקשים"
צריך ללא גלוטן, והמנה העיקרית pescatarian? סלמון עם תפוחי אדמה "קשקשים" יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך מלח, פילה סלמון במרכז לחתוך, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סלמון עלומה עם מלפפון "קשקשים", סלט סלמון חם עם קשקשים פריכים, ו פילה בקלה במרינדה W / קשקשים תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ 1 עד 2 סנטימטרים בצד רזה (בטן) של פילה סלמון, כך הפילה הנותרים יש עובי אפילו יותר. שמור את רצועות הבטן לשימוש נוסף. עכשיו יהיו לך עוד 2 חתיכות בצורת ריבוע של פילה סלמון.
חותכים כל פילה לתוך 4 בערך בגודל שווה חתיכות עבור סך של 8 חתיכות.
סדר דגים, צד העור למטה, על תבנית אפייה (או 2 צלחות ארוחת ערב). מתבלים עם 1 כפית כל מלח ופלפל.
חותכים כמה פרוסות בעובי 1/16 אינץ ' לאורך מצד רחב יותר של 1 תפוחי אדמה עם פורס (להשליך חתיכה חיצונית או חתיכות כי הם כל לקלף). מחסנית פרוסות תפוחי אדמה לחתוך כמה שיותר סיבובים עם חותך עוגיות.
לטבול כדורי תפוחי אדמה, אחד בכל פעם, בחמאה ולהניח פרוסות על גבי חתיכה אחת של דגים דפוס חופף (כדי לדמות קשקשי דגים), כיסוי פני השטח לחלוטין. המשיכו לחתוך ולערום כמה פרוסות תפוחי אדמה בכל פעם ולחתוך וליישם תפוחי אדמה "קשקשים" לדגים בקבוצות, עד צמרות כל חתיכות של דגים מצופים. מברשת קלה כל חמאה שנותרה על קשקשים, וצינה עד חמאה הוא מוצק, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. קו מחבת גיליון גדול עם מסגרת בנייר כסף.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מנצנץ (לטבול פינה של פילה דגים למחבת לבדוק; זה צריך לרחוש).
הוסף 2 עד 3 חתיכות של דגים, תפוחי אדמה צדדים למטה, למחבת. מבשלים עד תפוחי אדמה הם חום זהוב פריך, 2 עד 4 דקות. בזהירות להפוך את הדגים באמצעות 2 מרית ומבשלים עד העור הוא זהוב פריך, על 2 דקות. בזהירות להעביר פילה (שוב באמצעות 2 מריות), צד העור למטה, למחבת גיליון. פילה חום שנותר.
דג צלוי בתנור עד מבושל רק דרך, 4 עד 8 דקות (תלוי בעובי; רמז חזותי אפשרי—איכות טובה יותר הסלמון, פחות סביר שתראה את זה—הוא כאשר אלבומין הלבן בדגים מפריש מהדגים ומתחיל להגדיר).
* דגים עם "קשקשים" ניתן להכין (אבל לא מבושל) עד 3 שעות קדימה. שמור מקורר, מכוסה בניילון נצמד.* : יש מחשבות שונות על אם זה קל יותר לבשל את צד עור הדג למטה הראשון או בצד תפוחי אדמה למטה הראשון. המחבר מליסה רוברטס מצא את זה קל יותר לבשל אותו צד העור למטה הראשון, בעוד צוות גורמה לחיות נשען לכיוון בישול זה בצד תפוחי אדמה למטה הראשון. כי אתה מבשל את הדגים בקבוצות, לנסות בשני הכיוונים ולראות מה עובד הכי טוב בשבילך.* מרית מחוררת היא טרנר פנקייק, אם זה מתכת או סיליקון מצופה. הפיכת פילה דגים על הוא אפילו קל יותר עם טרנר דגים או מרית דגים, אשר יש יותר ויותר חריצים מאשר מרית מחוררת רגילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.