קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות57
מגזין

סלמון עץ ארז

סלמון עץ ארז
סלמון עץ ארז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 94 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך מיץ של סיד, חרדל מגורען, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון ארז-קרש, סלמון רום עץ ארז, ו סלמון עץ ארז (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את קרש הארז לפחות 2 שעות (רצוי לילה) במים מלוחים. שמור קערה מלאה במים על גבי זה כדי לשמור אותו שקוע.טחון דק את jalapeno ו לגרר את השום.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בשר טחוןבשר טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים 2 כפות שמן ומבשלים את jalapeno לרגע או שניים.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיף את השום ולפני שהוא מתחיל להפוך חום אתה מוזג ביין.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את שימורי משמש, חרדל, רוטב סויה, מיץ ליים וקמצוץ טוב של טימין או רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צווארי עוףצווארי עוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
תן לרוטב לבשל במשך 20 דקות עד שזה כבר מופחת זיגוג עבה.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
6
תן לזיגוג להתקרר.הגדר את מנגל הבישול הישיר שלך ולשמור אותו יציב ב 191° (190C).יבש את קרש ארז בעדינות לשפשף אותו עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
מניחים את הסלמון בצד משומן של קרש ארז, צד העור למטה. מתבלים אותו במלח ופלפל ומחילים כמות נדיבה של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
לוח ארזלוח ארז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מניחים את קרש הארז על הגריל ומבשלים את הסלמון עד שיש לו טמפרטורת ליבה של 135/137F (57/58C). זה ייקח 15 עד 20 דקות עם חתיכה גדולה של סלמון.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
תן לו לנוח במשך 3 עד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.