סלמון פקאן-תפוז
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתים וראשוניים לרפרטואר שלך, סלמון פקאן-תפוז עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . אם יש לכם פלפל, אגוזי פקאן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . הציון הזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון תפוז-פקאן , סלמון תפוז-פקאן וסלמון תפוז-פקאן לשניים .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים.
מניחים סלמון ב-11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
יוצקים תערובת מיץ תפוזים על סלמון; מפזרים אגוזי פקאן.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 15-18 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
דג עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרך טבק פינו נואר, יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
![דרך הטבק פינו נואר, יין]()
דרך הטבק פינו נואר, יין
ניחוחות של פאי דובדבנים, רימונים ופירות ליצ'י מלווה בטעמים תוססים של ריבת תותים עם רמזים של קצפת, ציפורן וקינמון. זהו יין יפה עם חומצה בהירה ומבנה ידידותי למזון.