סלמון Provencal יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 663 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חומץ בלסמי, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. נסו סלמון פרובנס, סלמון צלוי פרובנס, ו סלמון אפוי ברוטב פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 מחממים תנור ל 204°. 2 מחממים את העגבניות על ידי ניקוד הראשון את הקצוות עם סכין חדה, ולאחר מכן צולל אותם לתוך סיר של מים מלוחים רותחים במשך 15-30 שניות. ואז לשים אותם לתוך מי קרח במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים את העגבניות לקלף ולהשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
חותכים את העגבניות לרבעים, להסיר את הליבה ואת הזרעים, וקוביות הבשר.3 בקערה גדולה לשלב את העגבניות, טרגון, בזיליקום, עירית ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים מלח לפי הטעם. בקערה אחרת, לטאטא יחד את מיץ לימון, חומץ, שאלוט (חומצה במיץ לימון וחומץ יעזור לקחת את הקצה החריף של שאלוט). 4 מסדרים פילה סלמון על תבנית אפייה משומנת ללא צפיפות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
רסס עם שמן זית מתבלים קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)
6
אופים עד סלמון מבושל בקושי דרך ושחומים קלות על הקצוות, 8-12 דקות, בהתאם לעובי של פילה סלמון.5 כדי לשרת, מערבבים את תערובת שאלוט עם תערובת העגבניות, וכף כמה כפות סביב כל פילה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.