סלמון צלוי
סלמון קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו עירית, עלי טרגון, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו סלמון קלוי ברוזמרין, סלמון צלוי ים תיכוני, ו סלמון צלוי עם קלמנטינה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף סלמון בכל רחבי עם 1 כפית שמן ועונה עם מלח ופלפל. צלוי, צד העור למטה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף בשליש העליון של התנור עד דגים הוא רק מבושל דרך, כ 12 דקות.
חותכים סלמון במחצית לרוחב, ואז להרים את הבשר מן העור עם מרית מתכת ולהעביר לצלחת. להשליך את העור, ואז לטפטף סלמון עם שמן ומפזרים עשבי תיבול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.