סלמון צלוי Niçoise יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות, פלפל, חרדל קרקע אבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלט טונה בגריל Niçoise, Salade Niçoise, ו Salade Nicoise.
הוראות
1
מערבבים חרדל, חומץ, דבש, 1 כפית שמן, ו 1/8 כפית מלח בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים 1 כף הנותרים שמן זית, מיץ לימון, מלח כשר, ופלפל בשקית ניילון גדולה zip-top.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הוסף דגים לשקית; חותם. להשרות במקרר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
. בעוד דגים marinates, מקום תפוחי אדמה וביצים שלמות בסיר גדול או הולנדי; לכסות עם מים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבנים
5
הסר ביצים ולצלול לתוך מים קרים. לבשל תפוח אדמה 5 דקות; להוסיף שעועית ירוקה. מבשלים 5 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
הסר תפוחי אדמה ושעועית, ולצלול לתוך מים קרים; לנקז. לקלף ביצים, לחתוך כל אחד לתוך 6 פלחי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
. הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים דגים, צד עור למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, גריל, מכוסה, 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר את העור מן הדגים, לחתוך דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
10
מערבבים תרד, זיתים, עגבניות ובצל בקערה גדולה; מוסיפים ויניגרט, תפוחי אדמה, ושעועית, וזורקים לשלב. מסדרים סלט באופן שווה על צלחות, העליון באופן שווה עם דגים וביצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בלילת לחם תירס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.